TSK PYD Mevzilerini Fırtına Obüsleriyle Vurdu!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Kilis'ten yapılan top atışları Türk konuşlarına isabet etmişti. Bu olayın ardından TSK Kilis'te sınır birliklerinde konuşlu bulunan fırtına obüs topları ve çok namlulu roketatarlarla PYD mevzilerini vurdu.

Geçtiğimiz günlerde Kilis’ten yapılan top atışları Türk konuşlarına isabet etmişti. Bu olayın ardından TSK Kilis’te sınır birliklerinde konuşlu bulunan fırtına obüs topları ve çok namlulu roketatarlarla PYD mevzilerini vurdu. 

Türk konuşlarına yönelik Kilis’ten yapılan top atışlarının ardından Türk konuşları PYD’yi çok namlulu roketatar ve fırtına obüs topları ile vurdu. Türk konuşlarından yapılan atışlar sonrasında PYD mevzilerinden yoğun alevler yükseldiği görüldü.

Kilis’te sınır birliklerine konuşlu bulunmakta olan fırtına obüs topları ve çok namlulu roketatarla vurulan PYD mevzilerinden yoğun dumanlar yükseldiği görüldü.

KIRKA YAKIN ATIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gelen bilgilere göre bugün akşam saatlerinde Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Kilis’te sınır birliklerinde konuşlu şekilde bulunan Fırtına obüs topları ve ÇNRA tarafından Suriye Halep kentine bağlı olan Afrin ilçesinde PKK’nın Suriye uzantısı olan PYD ve YPG mevzilerine kırka yakın atış gerçekleştirildiği bilgisi alındı. Türk konuşlarından atıldığı belirtilen top mermilerinin YPG ve PYD mevzilerini tam isabetle vurduğu ve mevzilerde bulunan araç ve tankların vurulmasından sonra yoğun duman yükseldiği görüldü. Mevzilerden yükselen yoğun dumanın Kilis Kent merkezinden de görüldüğü  bilgisi alındı.

 

kilis türk konuşları TSK PYD mevziler fırtına obüsleri çok namlulu rıketatar PYD mevzileri vuruldu suriye