Trump'ın Özel Hayatı Ortaya Saçıldı! 150 Bin Dolar Vererek Susturmak İstediği Model Yasak Aşkı İtiraf Etti

TAKİP ET

ABD Başkanı Donald Trump'ın özel hayatıyla ilgili iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Kendisi hakkında konuşmaması için 150 bin dolar verdiği iddia edilen Playboy model yasak aşkı itiraf ederek Trump'ın kendisiyle birlikte olduktan sonra para vermeye çalıştığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın özel hayatıyla ilgili iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Kendisi hakkında konuşmaması için 150 bin dolar verdiği iddia edilen Playboy model yasak aşkı itiraf ederek Trump’ın kendisiyle birlikte olduktan sonra para vermeye çalıştığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın özel hayatıyla ilgili ortaya çıkan iddialar gündemden düşmüyor. Daha önce cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels ile ilişkisi olduğu iddialarıyla gündemi sallayan Trump şimdi de, eski Playboy modeli Karen McDougal ile yasak aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme geldi.

10 AYLIK İLİŞKİ YAŞAMIŞLAR

CNN’e röportaj veren Playboy model, Donald Trump ile 2006 yılında 10 ay süren bir ilişki yaşadıklarını ve o dönemlerde ikisinin de birbirlerine aşık olduğuna inandıklarını söyledi. Trump’ın çok çekici olduğunu ve ondan çok etkilendiğini söyleyen McDougal, ‘İkimizin arasında gerçek duygular var’ dedi.

TRUMP BİRLİKTELİĞİN ARDINDAN PARA VERMİŞ

2006 yılında Trump ile olan ilişkisine dair çok önemli açıklamalarda bulunan Mcdougal, Trump’ın kendisiyle ilk birlikteliğinden sonra para teklif ettiğini ve Trump’ın para teklifinden sonra kendini çok kötü hissettiğini söyledi. Zamanında yaşanan bu ilişkinin şimdilerde yanlış olduğunu düşündüğünü söyleyen eski Playboy model, yaşanılan ilişkinin ABD Başkanı Trump’ın en küçük oğlu Barron Trump2ın dünyaya gelmesinden hemen sonra meydana geldiğini ve Trump’ın bu ilişki hakkında konuşmaması için kendisine tam 150 bin dolar vererek gizlilik sözleşmesi imzalattığını söyledi.

 

Dünya haberleri Donald Trump ADB Başkanı Yasak aşk Playboy model Para teklifi