Trump'ın Kaderi Bu CD'de! Cinsel İçerikli Film Yıldızının Avukatı "Yayınlanırsa Yer Yerinden Oynar" Diyerek Açıkça Trump'ı Tehdit Etti

TAKİP ET

Uzun süreden beri ABD'de gündemden düşmeyen ABD Başkanı Trump ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'ın avukatı, bu defa Trump'ı elindeki CD ile tehdit etti. Avukat, CD'nin içindekilerin yayınlanması durumunda büyük skandal çıkacağını belirterek, bunun bir uyarı atışı olduğunu dile getirdi.

Uzun süreden beri ABD’de gündemden düşmeyen ABD Başkanı Trump ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'ın avukatı, bu defa Trump’ı elindeki CD ile tehdit etti. Avukat, CD’nin içindekilerin yayınlanması durumunda büyük skandal çıkacağını belirterek, bunun bir uyarı atışı olduğunu dile getirdi. 

Trump ile birlikte olduğu uzun süreden beri gündemde olan Stormy Daniels olarak tanınan cinsel içerikli film yıldızı Stephanie Clifford'ın avukatı Michael Avenatti, elinde bulunan bir CD ve DVD’nin fotoğrafını paylaşarak, Twitter’den Trump’ı tehdit etti. Avukat, "Eğer bir fotoğraf bin kelime değerindeyse, bu kaç kelime değerindedir????" notunu yazdı. 

"İLİŞKİNİN KANITI" BU CD’DE
Avukat, CNN’e yaptığı açıklamada, Trump ve müvekkili arasında yaşanan ilişkinin kanıtı olduğunu belirterek, bunun bir uyarı atışı olduğunu ve bu konuda çok açık konuştuğunu söyledi. 

DAVA AÇMIŞTI
2016 yılında yapılan gizlilik sözleşmesini bozduğu gerekçesi ile ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatları tarafından cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels hakkında en az 20 milyon Dolar ödemesi talebi ile dava açmıştı. 

130 BİN DOLAR VERDİ
Stormy Daniels, 2016 yılındaki başkanlık seçimleri öncesinde kendisine 130 bin Dolarlık gizlilik sözleşmesi imzalatıldığını, ancak Trump’ın bu sözleşmeyi imzalamadığını ve sözleşmenin geçersiz olduğunu söylemişti. 

 

ABD Başkanı Trump Stormy Daniels insel içerikli film yıldızı Stephanie Cliffor CD sözleşme avukat