TRT dizisinde korona şoku! 39 kişinin testi pozitif çıktı

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Gönül Dağı dizisinin setinde koronavirüs şoku yaşandı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Gönül Dağı dizisinin setinde koronavirüs şoku yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Gülsüm Ali İlhan’ın koronavirüse yakalandığı öğrenilirken bu gelişmenin ardından tüm ekibe test yapıldığı ve 38 set çalışanının da test sonucunun pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Başrol Oyuncusunun Testi Pozitif Çıktı

Çekimleri Eskişehir’de yapılan ve yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyiciden tam not alan Gönül Dağı dizisi başarılı bir şekilde yoluna devam ederken dizi setinden gelen kötü haber sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Köprü Film imzalı olan dizinin başrol oyuncularından Gülsüm Ali İlhan’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve bunun ardından bütün dizi ekibine test yapıldığı öğrenildi.


39 Kişide Koronavirüs Tespit Edildi

Tüm dizi ekibine yapılan test sonucunda 38 set çalışanında koronavirüs tespit edildiği öğrenildi. Böylece başrol oyuncusu Gülsüm Ali İlhan dahil 39 kişinin koronavirüse yakalandığı bilgisine ulaşıldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından dizinin çekimlerine ara verildi.

Gönül Dağı Dizisi Nerede Çekiliyor?

İzleyicinin kısa sürede beğenisini kazanan Gönül Dağı dizisinin çekildiği yer diziyle ilgili merak edilen konuların başında geliyor. Dizi, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. 

Gönül Dağı Oyuncu Kadrosu

TRT 1’in yeni dizileri arasında olan Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan üstleniyor. Ayrıca Ferdi Sancar, Ecem Özkaya, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Feyza Işık, Gülhan Tekin, Eser Eyüpoğlu, Ege Aydan, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Yavuz Sepetçi, Şebnem Dilligil, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün ve Nuri Gökaşan gibi oyuncular dadizi kadrosunda yer alıyor.



 

gönül dağı trt 1 koronaviürs gülsüm ali ilhan