Trafikte Yol Verme Kavgası! Silahla Ateş Açıldı, Tekmeler Havada Uçuştu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir motosiklet sürücüsü motosikletinin üstünden kendisine yol vermediğini iddia ettiği yolcu midibüsüne kurusıkı tabanca ile ateş açtı. Kavga giderek büyüyünce motosiklet sürücüsünü linçten polis kurtardı.

Şanlıurfa’da bir motosiklet sürücüsü motosikletinin üstünden kendisine yol vermediğini iddia ettiği yolcu midibüsüne kurusıkı tabanca ile ateş açtı. Kavga giderek büyüyünce motosiklet sürücüsünü linçten polis kurtardı.

Trafikte ilerlemekte olan bir motosiklet sürücüsü kendisine yol vermediğini iddia ettiği Şükrü Doğan’ı kurusıkı tabancası ile yaraladı. Yaşanan olay sonrasında çevredeki sürücülerin motosiklet sürücüsünü linç etmeye kalktığı görüldü.

TRAFİKTE YOL VERME KAVGASI

Korkutan olayın öğle saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldiği öğrenildi. Şükrü Doğan yönetiminde olan 63 H 0142 plakalı yolcu midibüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir motosiklet sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktığı öğrenildi. Üzerinde iki kişi olduğu belirlenen motosikletten yolcu midibüsüne kurusıkı tabanca ile ateş açıldığı silahtan çıkan ateşle yolcu midibüsü Doğan’ı başından ve bacağından yaraladığı öğrenildi. 

SÜRÜCÜLER LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Ateş edilen midibüsteki sürücülerden biri kaçarken diğer sürücü ise çevredeki sürücüler tarafından linç edilmek istendi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken polisler öfkeli kalabalığı sakinleştirmekte güçlük çekti. Sakinleşmeyen kalabalık polisin havaya ateş açmasıyla dağılırken çevredeki sürücüler tarafından dövülen gencin üzerinde uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi.

 

şanlıurfa kavga trafik midibüs motosiklet yol verme kavgası linç silah 1 yaralı