Trafikte David Beckham Çılgınlığı! Genç Kadın Futbolcuyu Görünce Göğüslerini Açtı

TAKİP ET

ABD'de genç bir kadın otoyolun sıkışık trafiğinde beklerken yan tarafındaki araçta dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ı görünce göğüslerini açarak çığlıklar atmaya başladı.

ABD’de genç bir kadın otoyolun sıkışık trafiğinde beklerken yan tarafındaki araçta dünyaca ünlü futbolcu David Beckham’ı görünce göğüslerini açarak çığlıklar atmaya başladı.

Olay, ABD’nin Miami eyaletinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, dünyaca ünlü İngiliz futbolcu David Beckham’ı gören genç bir kadın sevinçten adeta çılgına döndü. Sıkışan trafikte ilerlemek için bir aracın içinde bekleyen Beckham hayranı kadının hemen yan tarafındaki David Beckham’ı görmesiyle aracın camına çıkarak göğüslerini açması bir oldu. Futbolcunun dikkatini çekmeyi başaran kadın çığlıklar içinde Beckham’a seslenmeye devam etti.

DİĞER SÜRÜCÜLER ŞAŞKINA UĞRADI

Hemen yanı başındaki aracın içinde İngiliz Futbolcu David Beckham’ı gören ve çılgına dönen genç kadının aracın camından göğüslerini açmasına trafikteki diğer yolcular şaşıp kaldı. Amacına ulaşan ABD’li genç kadın çığlıklar atmaya devam ederken Beckham’ın o sırada MLS’de mücadele veren Miami futbol takımı ile ilgili bir görüşme yapmaya gittiği öğrenildi. 

 

ABD Miami Dünya haberleri David Beckham Futbolcu Kadın Göğüslerini açan kadın İngiliz