Trafik Kazasında Yaşamını Kaybeden Sözleşmeli Er Çağlar, Kahramanmaraş'ta Defnedildi

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde trafik kazası geçiren ve yaşamını yitiren Piyade Sözleşmeli Er Musa Çağlar, memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Yıllık iznini ailesiyle birlikte geçirmek için memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine gelen Piyade Sözleşmeli Er Musa Çağlar, Afşin ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak Afşin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Çağlar, hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Hastanedeki işlemlerinin tamamlanmasından sonra Çağlar'ın Türk bayrağına sarılı olan naaşı, helallik alınması için ilçedeki Altaş Mahallesi'nde bulunan baba ocağına getirildi. 

Babaevinde helallik alınmasından sonra Çağlar'ın naaşı, cenaze namazı için Altaş Camisi'ne götürüldü. Çağlar, cenaze namazından sonra mahalle mezarlığında toprağa verildi. 

Piyade Sözleşmeli Er Musa Çağlar'ın cenaze törenine, babası Yakup ve annesi Üsküdar ile yakınları, Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, askeri personeller, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.  

Kahramanmaraş Afşin trafik kazası