Trafik kazasında hayatını kaybeden kuzenlerin ardından gerçek ortaya çıktı

TAKİP ET

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, 9 Haziran günü saat 03.00 sıralarında, Perşembe beldesi yol ayrımında bir kaza meydana geldi. Bartın'dan Ankara istikametine giden Ahmet K. yönetimindeki bir yolcu otobüsü, Göksel Baş (22) tarafından kullanılan bir otomobile sağdan çarptı.

Otomobil, restoranın yanında durabilen otobüsün çarpması sonucu ağır hasar aldı. Kazada, otomobilde bulunan Resul Baş (19) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Göksel Baş ise hastaneye kaldırıldığı sırada yaşamını yitirdi.

Kazada otobüste bulunan 2 yolcu hafif yaralandı. Yolcular, kendileri için gönderilen başka bir otobüsle yolculuklarına devam ettiler. Kaza sonrasında gözaltına alınan otobüs şoförü Ahmet K., mahkeme tarafından yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Göksel Baş'ın yapılan alkol testinde 203 promil alkollü olduğu belirlendi. Araç içerisinde birkaç bira şişesi bulundu.

Kaza sonucu hayatını kaybeden kuzenler Resul Baş ve Göksel Baş, Sandallar köyünde düzenlenen cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Zonguldak Çaycuma trafik kazası