Trabzonspor'da Büyük Deprem! Ersun Yanal İle Yollar Ayrıldı

TAKİP ET

Trabzonspor Akhisarspor karşısında büyük yenilgi aldı. 6-1'lik büyük yenilgi sonrasında taraftarlar oldukça büyük tepki gösterirken yönetim de duruma el attı ve teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor Akhisarspor karşısında büyük yenilgi aldı. 6-1’lik büyük yenilgi sonrasında taraftarlar oldukça büyük tepki gösterirken yönetim de duruma el attı ve teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor bu akşam kendi evinde konuk ettiği Akhisarspor’a karşı aldığı 6-1’lik mağlubiyet taraftarları çileden çıkardı. Takımın kötü performansı ve alınan büyük yenilgi sonrasında yönetim duruma el koyarken takımın deneyimli hocası Ersun Yanal ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

ERSUN YANAL DÖNEMİ KAPANDI

Yaklaşık 2yıldır Trabzonspor’un hocalığını yapan Ersun Yanal, Akhisarspor’un karşısında kendi evinde aldığı 6-1’lik yenilgi sonucunda deneyimli teknik adamla yollarını ayırdı. Trabzonspor’un 6-1’lik büyük yenilgisi sosyal medya hesaplarından ve Tarbzonspor taraftarlarından büyük tepki almış ve takım büyük bir hüsrana uğramıştı. Trabzonspor’da Ersun Yanal dönemi alınan bu kötü sonuç sonrasında kapandı.

 

Trabzonspor Ersun Yanal istifa 6-1 Akhisarspor kötü mağlubiyet Trabzonspor yönetimi taraftar