Trabzonspor ve Konyaspor Karşılaşmasında Ortalık Karıştı! Sarı Kartlar Havada Uçuştu

TAKİP ET

Sezonun başında Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor ve Konyaspor karşılaşmasında gergin anlar yaşandı. Trabzonspor'a konuk olan Konyaspor'un oyuncusu olan Fofana ve Trabzonspor oyuncusu Pereira arasında maçın 36. dakikasında kavga çıktı.

Sezonun başında Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor ve Konyaspor karşılaşmasında gergin anlar yaşandı. Trabzonspor’a konuk olan Konyaspor’un oyuncusu olan Fofana ve Trabzonspor oyuncusu Pereira arasında maçın 36. dakikasında kavga çıktı. 

Bu akşam Trabzonspor Atiker Konyaspor’u evinde bahigo konuk ederken maçın 36. dakikasında gergin anlar yaşandı. maçta hızlı tempo ile başlarken gollerde perabet arka arkaya geldi. Ancak karşılaşmanın 36. Dakikasında Konyaspor’un oyuncusu Fofana karşı takımdan Olcay’a faul yaptı. Yapılan faulün ardından Trabzonspor’un oyuncusu Pereira’da Fofana’yı düşürdü.

İKİ FUTBOLCU ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Pereira’nın hareketinin ardından yere düşen mobilbahis Fofana kalkıp kendisini yere düşüren Pereira’yı itince iki futbolcu arasında gerilim hızla tırmandı. İkili arasında çıkan gerginlik makrobet sonrasında maçın hakemi Hüseyin Göçek kavga eden iki tarafın futbolcusuna da sarı kart gösterdi. 

 

spor haberleri atiker konyaspor trabzonspor karşılaşma maç sonucu beraberlik maçta gerginlik pereira fofana kavgası hakem hüseyin göçek sarı kart faul