Trabzonspor'un 11 Yaşındaki Altyapı Futbolcusu İnşaattan Düşerek Öldü

TAKİP ET

Trabzonspor'un altyapısında forma giyen Mirkan Kurt (11), inşaattan düşerek öldü. Mirkan Kurt'un ölüm haberinden sonra Trabzonspor, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu başsağlığı mesajı yayımladı.

Trabzonspor’un U11 takımında futbol oynayan Mirkan Kurt (11), dün Ortahisar ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü inşaattan düştü.

Çevredekiler tarafından olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra olay mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Mirkan Kurt, ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne nakledildi. Hastanedeki yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Kurt, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. 

Futbol Camiasından Başsağlığı Mesajları

Çocuk yaştaki futbolcunun ölümünden sonra futbol camiası sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayımladı. Kurumsal sosyal medya hesabından başsağlığı messajı yayımlayan Trabzonspor, “Altyapımızda futbol oynayan, evladımız Mirkan Kurt'un yaşamını yitirdiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli futbolcumuz Mirkan'ımıza Allah'tan rahmet; ailesine, akrabalarına ve camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yayımlanan başsağlığı mesajında da "Trabzonspor'un U11 altyapısında forma giyen Mirkan Kurt'un yaşamını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Mirkan Kurt'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yayımlanan başsağlığı mesajında da “Trabzonspor'un U11 altyapısında futbol oynayan Mirkan Kurt'un vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Genç futbolcu Mirkan’a Allah’tan rahmet; ailesine, Trabzonspor Kulübüne ve camiasına başsağlığı dileriz” denildi. 

Trabzonspor TFF Mirkan Kurt