Trabzonspor Deplasmanda Yerle Bir Oldu! Yeni Malatyaspor 1 – 0 Trabzonspor

TAKİP ET

Trabzonspor son aldığı 6-1'lik mağlubiyet sonrasında bu akşam çıktığı Yeni Malatyaspor deplasmanından da kötü bir sonuçla ayrıldı. Maçta Trabzonspor oyuncusu Yusuf Yazıcı ve Jose Sosa kırmızı kart görerek ceza alırken Yeni Malatyaspor 1-0'lık galibiyetle Trabzonspor'u evinde mağlup etti.

Trabzonspor son aldığı 6-1’lik mağlubiyet sonrasında bu akşam çıktığı Yeni Malatyaspor deplasmanından da kötü bir sonuçla ayrıldı. Maçta Trabzonspor oyuncusu Yusuf Yazıcı ve Jose Sosa kırmızı kart görerek ceza alırken Yeni Malatyaspor 1-0’lık galibiyetle Trabzonspor’u evinde mağlup etti.

Süper Lig’in 9. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkan Bordo Mavili takım 1-0’lık mağlubiyetle bir kez daha hüsrana uğradı. Akhisar maçının ağır sonuçlarının ardından takımdan gönderilen Ersun Yanal’ın yerine gelen Rıza Çamlıbay takımıyla ilk çıktığı maçta yenilgiye uğradı.

KENDİ KALESİNE GOL ATTI

Şanssız dönemden geçen Trabzonspor Rıza Çamlıbay hocalığında ilk defa çıktığı maçta 1-0’lık yenilgi aldı. Trabzonspor’lu oyuncu Okay’ın kendi kalesine attığı golle rakibinden 1-0 geriye düşen Bordo Mavili takımda hüsran bununla kalmadı. Jose Sosa ve Yusuf Yazıcı’nın maçın ilerleyen dakikalarında kırmızı kart görmesi moralleri tamamen alt üst etti.

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ BÜYÜK DARBE

Aldığı mağlubiyet sonucunda 9 puanda kalan Trabzonspor gelecek hafta çıkacağı Galatasaray karşılaşması öncesinde oldukça büyük bir moral kaybı yaşadı. Trabzonspor’u evinde 1-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor ise puanını 11’e yükseltti.

 

Spor haberleri Trabzonspor Yeni Malatyaspor 1-0 Süper Lig 9. Hafta Yusuf Yazıcı Jose Sosa Kırmızı Kart Rıza Çamlıbay