Trabzon'dan Acı Haber! Teröristlerle Çıkan Çatışmada Yaralanan Askerlerden 1'i Şehit Oldu

TAKİP ET

Bugün Trabzon'un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü PKK ve güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada 3 güvenlik görevlisi yaralı şekilde hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan askerlerden acı haber geldi. 1 astsubayın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu öğrenildi.

Bugün Trabzon’un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü PKK ve güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada 3 güvenlik görevlisi yaralı şekilde hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan askerlerden acı haber geldi. 1 astsubayın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu öğrenildi.

Trabzon Maçka ilçesinde yer alan Köprüyanı Mahallesi kırsalında bir grup PKK’lı terörist ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 güvenlik görevlisi yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Bölgede çatışmanın devam ettiği ve polis özel harekat timinin bölgeye sevk edildiği öğrenilirken yaralı askerlerin tedavilerinin sürdüğü hastaneden acı haber geldi. Çatışma sonucunda yaralanan 1 astsubayın şehit olduğu bilgisi verildi. Trabzon Valiliğinden olayla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada da Maçka ilçesinde yer alan Köprüyanı Kırsalında terör örgütü PKK mensubu teröristlerle yaşanan çatışmanın devam ettiği bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi.

 

trabzon maçka teröristler çatışma 3 asker yaralı 1 astsubay şehit operasyon sıcak temas