Trabzon'da Uzun Zamandır Kayıp Olan Şahsın Cesedi Su Kuyusunda Bulundu!

TAKİP ET

Trabzonun Akçabat ilçesinde yaşayan ve bir süredir kayı olarak aranan 47 yaşındaki Adem Kara'dan kötü haber geldi. 47 yaşındaki Adem Kara'nın bir bahçedeki su kuyusunda cesedinin bulunduğu haberi alındı.

Trabzonun Akçabat ilçesinde yaşayan ve bir süredir kayı olarak aranan 47 yaşındaki Adem Kara’dan kötü haber geldi. 47 yaşındaki Adem Kara’nın bir bahçedeki su kuyusunda cesedinin bulunduğu haberi alındı.

Adem Kara Trabzonun Akçabat İlçesinde bir süredir kayıp olarak aranıyordu. 47 yaşındaki adamdan kötü haber geldi. Akçabat ilçesinde Mersin Mahallesinde vatandaşların bahçe sulaması yaptıkları sırada su kuyusunun içinden kötü kokular geldiğini fark etmeleri gerçeği ortaya çıkardı. Vatandaşlar kötü kokular gelen su kuyusuna giderek üzerinde bulunan beton kapağı kaldırdıklarında erkek cesedi gördü. Hemen Jandarma ekiplerine haber veren vatandaşlar gördüklerine inanamadı. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri inceleme yaparak cesedi kuyudan çıkardı. Cesedin çıkarılmasının ardından kimlik tespiti yapıldı ve cesedin ilçede yaşayan ve uzun zamandır kayıp olan 47 yaşındaki Adem Kara’ya ait olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı ilk inceleme sonrasında ceset Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Burada cesede yapılacak olan otopsi sonrasında ölüm nedeninin belli olacağı ve Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. 

 

trabzonda su kuyusunda ceset trabzon akçabat 47 yaşındaki adamın cesedi su kuyusunda bulundu kayıp su kuyusunda bulundu trabzonda ceset