Trabzon'da Tacizciye Meydan Dayağı! Tacizciyi Tekme Tokat Dövdüler

TAKİP ET

Trabzon'da şort giyen kadını sözlü tacizle rahatsız eden ve ardından vurmaya kalkışan saldırgana esnaf müdahale etti. Olaya tanıklık eden vatandaşlar 'Herkes haddini bilecek' şeklinde konuştu.

Trabzon’da şort giyen kadını sözlü tacizle rahatsız eden ve ardından vurmaya kalkışan saldırgana esnaf müdahale etti. Olaya tanıklık eden vatandaşlar ‘Herkes haddini bilecek’ şeklinde konuştu.

Trabzon’da bulunan Meydan Atatürk alanında henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs bir kadına şort giydiği için sözlü tacize bulunmanın ardından vurmaya kalktı. Olayı gören esnaf hemen müdahale etti.

ESNAFIN MEKANINI BASTI

Trabzon’da yaşanan olay, akşam saatlerinde Meydan Atatürk Meydan’ında kimliği belirsiz bir şahıs tarafından şort giyen bir kadını taciz etmesiyle başladı. Şahsın sözlü tacizini fark eden çevredeki esnaf yaşanan olaya tepkisiz kalamadı. Önce sözlü tacize başlayan şahıs daha sonra şortlu kadına saldırmaya kalktı. Bunu gören esnaf saldırgana yumruk atarak kadının daha fazla zarar görmesine engel oldu. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırgan kendisine yumruk atan esnafın saat 21.30 sularında mekanını bastı. Saldırgan, kendisine yumruk adan adama küfürler ederek üzerine yürümeye başladı. Olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle kavga daha fazla büyümeden son buldu.

‘İNSANLAR GİYİMİNDEN ÖDÜN VERMEMELİ’

Yaşanan olaya şahit olan vatandaşlar, "Bunun gibiler yüzünden insanlar giyiminden ödün vermemeli, isteyen istediğini giyer. Buna da kimsenin karışmaya hakkı yok, herkes haddini bilecek" şeklinde ifadelerde bulundu. 

 

trabzon tacizci esnaftan tacizciye dayak şortlı kadın