Trabzon'da Kıskançlık Cinayeti! Kocasını Kıskanan Kadın, Sokak Ortasında Akrabasını Öldürdü

TAKİP ET

Trabzon'da bir akrabası ile kıskançlık yüzünden sokak ortasında tartışan kadın, akrabasını bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan kadın verdiği ifadede, "Kocamda gözü vardı. Amacım öldürmek değildi." dedi.

Trabzon'da bir akrabası ile kıskançlık yüzünden sokak ortasında tartışan kadın, akrabasını bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan kadın verdiği ifadede, "Kocamda gözü vardı. Amacım öldürmek değildi." dedi.

Trabzon'da Gülsüm Taşkın, Sokak ortasında tartıştığı akrabası Emine T.  tarafından koltuk altından ve bacağından bıçaklanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olaydan sonra kaçan Emine T.  Yaklaşık 300 metre uzaklıktaki mesafede çarşıda bayılarak yakalandı. Alınan ilk bilgilere göre emniyette ifadesi alınan kadın, "Kocamda gözü vardı. Amacım öldürmek değildi"  dedi.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN KATİL OLDU
Trabzon'da 43 yaşındaki Emine T.  isimli kadın eşini 41 yaşındaki akrabası Gülsün T.’den kıskanınca dehşet saçtı. Bu sabah saat 08.00’da Gülsün Taşkın'ın sahibi olduğu Güzellik Merkezi'nin önüne giden Emine t. bir süre boyunca burada kadının gelmesini bekledi. Gülsün Taşkın işyerine açmaya gelince Emine T.  ile karşılaştı ve iki kadın arasında tartışma başladı.  kısa sürede Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Emine T.,  çantasında getirdiği bıçağı çıkararak Gülsün Taşkın'ı koltuk altından ve bacağından bıçakladı  ve daha sonra olay yerinden kaçtı.

YARALI KADIN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Bıçaklandıktan sonra kanlar içerisinde kalan kadının yardımcılıklarına koşan çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan kadın burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine yaklaşık 100 metre mesafede bulunan karakol ekibi ise görgü tanıklarından aldığı ilk bilgilerini ardından kaçan saldırganı takibe aldı.

"KOCAMDA GÖZÜ VARDI, OLANLARDAN PİŞMANIM"
Genç kadını bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Emine T.  Yaklaşık 300 metre mesafede bulunan tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bayılınca yakalandı. Gözaltına alınan kadının ilk sorgusunda  "Kocamda gözü vardı. Amacım öldürmek değildi konuşmak istedim. Olanlardan pişmanım"  dediği öğrenildi.

son dakika haber trabzon kıskançlık cinayet