Trabzon'da Galibiyet Coşkusu! Kırmızı Kartlar Havada Uçuştu, Galatasaray Seriyi Bozdu

TAKİP ET

Bu akşam Süper Lig'in 10. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor ve Galatasaray derbisinde kazanan taraf Bordo Mavili takım oldu. Hakemin verdiği 3 kırmızı kart maça damgasını vururken Galatasaray Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.

Bu akşam Süper Lig’in 10. haftasında karşı karşıya gelen Trabzonspor ve Galatasaray derbisinde kazanan taraf Bordo Mavili takım oldu. Hakemin verdiği 3 kırmızı kart maça damgasını vururken Galatasaray Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig’in 10. haftasında zirvenin sahibi olan Sarı Kırmızılı takım Trabzonspor deplasmanında yenilgiyle tanıştı. Akyazı’da karşı karşıya gelen Trabzonspor ve Galatasaray maçında 5 maçtır galibiyet göremeyen Trabzonspor galibiyet sevinci yaşarken toplamda 10 maçtır yenilmeyen ve zirvede olan Galatasaray ilk mağlubiyetini almış oldu. 

İLK YARIDA KIRMIZI KARTLAR ARKA ARKAYA GELİR

Maçın hakemi Halis Özkahya’nın maçın ilk yarısında ilk olarak Galatasaraylı Feghouli’ye daha sonrada Trabzonsporlu Olcay Şahan’a kırmızı kart çıkartarak oyun dışı bıraktığı görüldü.

TRABZONSPOR 2 – 1 GALATASARAY 

Maçın ikinci yarısında ise Trabzonsporr’un etkili olduğu bir futbol ekranlara geldi. 49. dakikada N’Doye’nin attığı gol ile Trabzonspor Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Bu gol sonrasında hız kesmeyen Bordo Mavili takım 69. dakikada Yusuf Yazıcı’nın attığı golle farkı 2’ye çıkarttı. Maçın heyecanı son dakikalara doğru giderek artarken Galatasaraylı futbolcu Rodrigues’in 88’inci dakikada attığı gol ile Galatasaray 1 puana çıktı.

UZATMA DAKİKALARINDA BİR KIRMIZI KART DAHA

Galatasaraylı futbolcular 2-1 geride kalırken maçın uzatma dakikalarında daha etkili bir futbol sergilemeye başlayarak rakibine yüklenmeye başladı. hakem maç sonu 90+3’lük uzatma verirken Galatasaraylı futbolcu N’diaye ikinci sarı kartının ardından çıkan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını 9 kişi bırakmak zorunda kaldı. Heyecanlı geçen derbide kazanan taraf uzun süre sonra Trabzonspor oldu.

 

Trabzonspor Galatasaray Derbi Akyazı Maç Skor Kırmızı Kartlar 2-1 Seri Halis Özkahya