Trabzon'da su borusu patladı! Metrelerce yükselen basınçlı su bir apartmana ağır hasar verdi

TAKİP ET

Trabzon Ortahisar'ın Yenimahalle'de ana su borusu hattı aniden patladı. Patlama neticesinde yollar su ile dolup taşarken, basınçlı su metrelerce yükseğe fışkırarak çevredeki bir binada ağır hasara sebep oldu.

Karayolunun üzerinde yer alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı TİSKİ'nin ana isale borusu hattı aniden patladı. Patlamanın şiddeti ile basınçlı su metrelerce yükseğe kadar fışkırdı.

BASINÇLI SU BİR BİNAYA AĞIR HASAR VERDİ

Kopan asfalt parçaları ile su sebebiyle karayolu çift şeritten ulaşıma kapatılırken, patlayan isale hattından fışkırarak basınçlı su bir binada ağır hasar meydana gelmesine sebep oldu. Yenimahalle'deki 7 katlı Sebat Apartmanı'nda ikamet eden vatandaşlar olay yerinden tahliye edilirken, daireleri de su bastı ve eşyalarda maddi hasar meydana geldi.

ÇEVREDE BULUNAN OTOMOBİLLERDE BASINÇLI SUDAN NASİBİNİ ALDI

7 katlı bir binanın çatı katının balkonu basınçlı su sebebiyle parçalanırken, isale hattı patlaması sebebiyle otomobillerde de maddi hasar meydana geldi. Ağır hasar alan apartman çökme riskine karşı polis ekipleri tarafından güvenlik şeridine alınırken, karayolu adeta savaş alanı haline geldi.

Trabzon su hattı patlama