Trabzon'da özel halk otobüsünün devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti 37 yaralı

TAKİP ET

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen olayda, özel halk otobüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildiği. Olayda biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 37 yolcu ise yaralandı.

Şarampole yuvarlanan otobüste biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 37 yolcu ise yaralandı. Meydana gelen olay, ilçenin Dörtyol mahallesi bölgesinde yaşandı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından olayın ihbar edilmesi üzerine 112 acil servis ekipleri olayda yaralananlara ilk müdahalelerini gerçekleştirdi.

4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından Trabzon Valisi Ustaoğlu tarafından, “Büyükşehir belediyemizin köylere ve mahallere sefer yapan otobüsü maalesef tek taraflı kaza yaptı. Teknik incelemenin ardından kazanın nedeni ortaya çıkacak. Midibüsün devrilmesi sonucu böyle bir olay meydana geldi. Şu an da gelen bilgiye göre 3’ü olay yerinde bir kız çocuğu da hastanede olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. Yaralıların hastanelerin intikalleri yapıldı. Hastanelere de şu ana kadar 21 yaralı intikal etti” açıklamasında bulunuldu.

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri tespit edildi. Kazada 55 yaşındaki Fadime Akgün, 4 yaşındaki Azra Akgün, 65 yaşındaki Yusuf Değirmenci ve 55 yaşındaki Ayşe Zengin olduğu tespit edildi.

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kazada, toplam 22 ambulans, 3 UMKE timi ile toplam 78 sağlık personeli görevlendirmesi yapılmıştır. Kazada 4 kişi hayatını kaybetmiş olup 37 kişi yaralanmıştır. Halen hastanelerimizde 37 kişinin tedavisine devam edilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Trabzon Akçaabat trafik kazası