Torunlarınızın Torunlarına Miras Bırakabileceğiniz Pantolon Üretildi

TAKİP ET

Alışveriş yapmak pek de hoşunuza gitmiyorsa ve sıkıcı buluyorsanız bu habere çok sevineceksiniz. İngiltere'nin Başkenti Londra merkezli faaliyet gösteren ve gelecekteki erkek kıyafetleri üzerine çalışmalar yürüten Vollebak erkek giyim markası 100 yıl boyunca dayanabilecek özellikte pantolon üretti.

Alışveriş yapmak pek de hoşunuza gitmiyorsa ve sıkıcı buluyorsanız bu habere çok sevineceksiniz. İngiltere’nin Başkenti Londra merkezli faaliyet gösteren ve gelecekteki erkek kıyafetleri üzerine çalışmalar yürüten Vollebak erkek giyim markası 100 yıl boyunca dayanabilecek özellikte pantolon üretti.

Beden üzerinde oldukça şık bir görünüme sahip olan pantolonun en önemli özelliği 100 yıl boyunca eskimemesi. Pantolonların oldukça rahat olduğunu ileri süren Vollebak erkek giyim markası, torunların torunlarına miras bırakılabilecek pantolon ürettiklerini açıkladı. Pantolonlar renk olarak haki ve granit grisi renginde üretildi.

Pantolonlar tarz olarak aktif ve maceracı bir yaşam tarzına göre üretilmiş. Ayrıca bacak kusurlarını dahi kapatabilen bir stili var. 100 yıllık pantolonda yüksek termal ve mekanik mukavemetli elyaftan meydana gelen iç kumaş aramid, yüksek konfor sağladığı gibi sentetik olsa da derinin hava almasını sağlayarak bacaklarda pamukla temas hissi oluşturuyor.

100 yıl dayanıklılığa sahip pantolonlar, üç kumaş katmanından üretiliyor. Bu katmanlar ise iç kumaş aramid, beden ve ısı dengesini sağlayan orta katman, su geçirmediği gibi esnek özelliğe sahip dış katmandan oluşuyor.

Vollebak erkek giyim markasının savına göre girdiği tüm testlerden başarıyla geçen 100 yıllık pantolonun sahip olduğu özellikler astronot kıyafetlerinden dahi mükemmel.

100 yıllık pantolonun fiyatı dudak uçuklatacak cinsten olsa da ömrü düşünüldüğü zaman pek de pahalı olduğu söylenemez. Vollebak erkek giyim markasının 100 yıllık pantolon için belirlediği fiyat 575 euro.    

vollebak pantolon 100 yıl aramid torun