Torbacının Karısından Kocasını Kurtarmak İçin Akıl Almaz Oyun!

TAKİP ET

Esenler'de bir operasyon sonrasında kapıda polisleri gören torbacının eşi evde bulunan eroinleri oyuncak ayı içerisinde dışarı atmaya çalıştı.

Esenler'de bir operasyon sonrasında kapıda polisleri gören torbacının eşi evde bulunan eroinleri oyuncak ayı içerisinde dışarı atmaya çalıştı.

 Esenler'de bir süredir polis tarafından teknik takibe yakalanan torbacıların olduğu tespit edilmişti. Bunun üzerine operasyon düzenleyen polis ekipleri özellikle operasyon sırasında torbacının karısının eroinleri saklamak adına yaptığı akıl almaz oyun karşısında büyük şaşkınlık yaşadılar. 

Operasyonun düzenlenmesinin ardından o sırada apartmandan çıkmak üzere olan torbacı polislerle karşılaşınca evde bulunan karısına 'kapıyı açma polis' diyerek seslendi. Bunu duyan karısı ise evde bulunan eroinleri yok etmek için polislere oyun oynamak istedi. Uzun süre kapıyı açmamakla birlikte evde bulunan eroinleri naylon poşetler içerisinde oyuncak ayının içerisine saklayan kadın oyuncak ayıyı kimse görmeden balkondan aşağı atmak istedi. Ancak bu durum polislerin dikkatinden kaçmadı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Narkotik ekipleri İstanbul'da düzenledikleri operasyonlarla birlikte torbacılara göz açtırmıyor. Esenler'de uzun zamandır uyuşturucu satan bir kişinin yakalanması için çalışmalar başladı. Bunun ardından Mustafa Ş. isimli şahsın uyuşturucu sebebiyle emniyette çok sayıda kaydının bulunduğu öğrenildi. Evine yapılan baskın sonrasında eşine kapıyı açmamasını söylemesine rağmen suçüstü yakalanmalarını engelleyemedi. Oyuncak ayı ile pencereden atılmış olan 26 paket eroin bulundu. Evde bir haftalık bebeklerinin de bulunduğu öğrenildi. Bir haftalık bebek polisin kucağında araçla emniyete götürüldü. Torbacı ise ceza evine gönderildi. 

esenler eroin operasyon torbacı