Toprağa Gömülü Halde Bulunmuştu! Dilara Kandak'ın Ölümünde Eski Eşiyle İlgili Mide Bulandıran Detay Her Şeyi Ortaya Çıkardı

TAKİP ET

Antalya'da cesedi toprağa gömülü halde bulunan ve tüm Türkiye'yi sarsan Dilara Kandak cinayetinde sır perdesi aralanmaya devam ediyor. Cinayetin üzerinden aylar geçmesinin ardından 23 yaşındaki Dilara'nın üzerinden eski kocası Ahmet Yorulmaz'a ait sperm örnekleri çıktığı ve eski kocanın polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Antalya’da cesedi toprağa gömülü halde bulunan ve tüm Türkiye’yi sarsan Dilara Kandak cinayetinde sır perdesi aralanmaya devam ediyor. Cinayetin üzerinden aylar geçmesinin ardından 23 yaşındaki Dilara’nın üzerinden eski kocası Ahmet Yorulmaz’a ait sperm örnekleri çıktığı ve eski kocanın polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, 4 Mart 2018 tarihinde Antalya’da Korkuteli ilçesinde meydana gelmişti. O tarihte battaniyeye sarılı çıplak halde olan bir kadın cesedi bulunmuş ve cesedin 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Dilara Kandak’a ait olduğu öğrenilmişti.

Aylardır kayıp olan ve babası tarafından her yerde aranan Dilara Kandak’ın cesedinin bulunmasının ardından polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Aradan geçen zaman sonrasında Dilara Kandak’ın üzerinden çıkan sperm kalıntılarının eski koca Ahmet Yorulmaz’a ait olduğu tespit edildi ve Yorulmaz polis tarafından gözaltına alındı.

SPERM ÖRNEKLERİ HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARTTI

Cesedi bir battaniyeye sarılı çırılçıplak halde bulunan 23 yaşında 2 çocuk annesi Dilara Kandak’ın yapılan DNA testlerinde üzerinden çıkan sperm kalıntılarının eski kocası Ahmet Yorulmaz’a ait olduğu tespit edildi. Bunun yanı sıra genç kadının son yaptığı telefon görüşmesinin de eski kocası Ahmet Yorulmaz ile olduğunu belirleyen polis ekipleri Korkuteli ilçesinde esnaf olarak çalışan Yorulmaz’ı gözaltına aldı. Polis tarafından gözaltına alınan Yorulmaz’ın verdiği ilk ifadede susma hakkını kullandığı öğrenilirken şahsın polisteki ifadesinin ardından Korkuteli Adliyesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

 

Antalya Korkuteli Dilara Kandak cinayeti Eski koca Sperm örnekleri Dilara Kandak