Tokat'ta İki Gözü Oyulmuş Köpek Bulundu

TAKİP ET

Tokat'a bağlı Pazar ilçesinde iki gözüde oyulmuş halde bulunan 'Golden' cinsi köpek, tedavisinin yapılması için İstanbul'a gönderildi.

Tokat’a bağlı Pazar ilçesinde iki gözüde oyulmuş halde bulunan ‘Golden’ cinsi köpek, tedavisinin yapılması için İstanbul’a gönderildi.

2 yaşındaki ‘Golden’ cinsi köpeği iki gözüde oyulmuş halde bulan vatandaşlar, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Yerel Hayvan Koruma Birimine durumu ihbar ettiler. ‘Golden’ cinsi köpeği teslim alan Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Leyla Çetin, köpeğe müdahale edilmesi için veterinere götürdü. Veterinerde yapılan müdahaleden sonra köpek, tedavisinin yapılması için İstanbul’a gönderildi. Pazar Kaymakamlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sosyal medya hesabından ‘Golden’ cinsi köpeğin fotoğraflarını paylaşan ve olaya tepki gösteren Leyla Çetin, “Sözün bittiği yerdeyiz. Gözyaşlarımın sel olup aktığı bir günü yaşıyorum. Bugün bittim. Sizlerinde benimle aynı duyguları yaşadığınızdan eminim. Bu sabah, mesai arkadaşımdan haberi aldığımdan ve fotoğrafları gördüğüm andan beri şoktayım.” dedi.

   

Tokat Pazar Golden cinsi köpek son dakika