Tokat'ta Dişi Köpeğe Tecavüz İddiaları Mahalleliyi Ayağa Kaldırdı!

TAKİP ET

Tokat'ta bir köpeğe tecavüz edildi iddiası mahalleliyi ayağa kaldırdı. H.Y isimli şahsa ait bir iş yerinde bulunan 1 yaşındaki 'Kontes' isimli bir Kangal cinsi dişi köpeğe tecavüz edildiği öne sürülünce mahalleli karıştı.

Tokat’ta bir köpeğe tecavüz edildi iddiası mahalleliyi ayağa kaldırdı. H.Y isimli şahsa ait bir iş yerinde bulunan 1 yaşındaki ‘Kontes’ isimli bir Kangal cinsi dişi köpeğe tecavüz edildiği öne sürülünce mahalleli karıştı.

Olay, sabah saatlerinde Tokat Karşıyaka Mahallesinde yaşandı. Alçıpan işi ile uğraşan H.Y isimli bir şahsın iş yerinin bahçesinde bağlı olan ve 1 yaşında olduğu öğrenilen ‘Kontes’ isimli Kangal cinsi dişi köpeğin iş yerinin bahçesinden alınarak arka tarafta bulunan kapalı alana götürüldüğü ve buraya bağlanarak tecavüz edildiği iddia edildi. Köpeğin sahibi olan adam köpeğine iftardan kalan yemekleri vermek için iş yerine geldiğini ancak köpeğini bıraktığı yerde bulamadığını ve çevrede aramaya başladığını belirtti. Köpeğini arayan H.Y isimli şahıs iş yerinin arka tarafında bulunan odanın ışığının açık olduğunu gördü. Odaya giden H.Y burada köpeğinin olduğunu gördü ve köpeğin bacaklarından bağlı olduğunu kendisinin oraya gitmesiyle birinin kaçmaya başladığını fark ettiğini ve hemen polise haber verdiğini söyledi. 

VETERİNER KÖPEĞİ MUAYENE ETTİ

Polis ekipleri olay yerine geldi ve iş yerinde detaylı inceleme yaparak kaçan şüphelinin yakalanması için inceleme başlattı. Olay yerine köpeği muayene etmek için Tokat Veteriner Odası Başkanı Sami Karyağdı geldi. Karyağdı muayeneden sonra yaptığı açıklamada, "Raporumuzu savcılığa sunacağız. Acı bir vaka şu an köpekte belli bir zorlanmayı görebildik.  Bu dini günlerimizde, özel günlerimizde köpeğe karşı böyle bir durumun olması gerçekten acı bir vaka" dedi.

 

tokat köpek dişi köpek tecavüz tecavüz iddiaları mahalleli