Tokat'ta Bayramın İlk Günü Meydan Savaşı Gibi Kavga: 1'i Polis 11 Yaralı

TAKİP ET

Tokat Niksar ilçesinde bayramın ilk gününde meydan savaşı gibi kavga çıktı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1'i polis 11 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Tokat Niksar ilçesinde bayramın ilk gününde meydan savaşı gibi kavga çıktı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1’i polis 11 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

TAŞ, SOPA, SİLAH NE BULDULARSA SALDIRDILAR

Tokat Niksar ilçesinde yaşanan olayın bugün saat 16.30 sularında meydana geldiği öğrenilirken kavganın iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı bilgisi alındı. Ortalığı savaş alanına çeviren kavganın polise ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgada iki grubun birbirine taş, sopa, balta ve silahlarla saldırdığı öğrenilirken olay yerine gelen polis ekiplerinin kavgaya müdahale edemeyince havaya ateş açtığı görüldü.

1’i POLİS 11 YARALI

Meydan savaşını aratmayan kavga sonrasında yaralananlar için bölgeye ambulans sevk edildi. Öte yandan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Tokat Özel Harekat timlerinin de kavganın yaşandığı bölgeye sevk edildiği öğrenildi. Yaşanan kavgada yaralanan bazı kişilerin çevredeki marketlere girerek saklandığı görüldü. Kavga eden kişilerin bazılarının elinde olan baltalar korku saçarken yaşanan büyük kavgada 1’i polis olmak üzere 11 kişinin yaralandığı ve yaralıların ambulanslarla Niksar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Kavga sonrasında polis ekiplerinin olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldığı ve olayla ilgili soruşturma başlattığı bilgisi paylaşıldı.

 

tokat niksar kavga bayram balta sopa silah büyük kavga 1 polis 11 yaralı