Tokat'ta öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada polis memuru hayatınıkaybetti

TAKİP ET

Tokat, Reşadiye-Aybastı kara yolunda meydana gelen bir kaza sonucunda Suna Kayıcı'nın (48) ardından polis memuru eşi Abdullah Kayıcı (48) da hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. Öğrencileri taşıyan Ahmet Eraslan (50) tarafından kullanılan 60 NB 646 plakalı servis minibüsü, Abdullah Kayıcı'nın kullandığı 81 EH 707 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Suna Kayıcı hayatını kaybederken, eşi Abdullah Kayıcı, kızı Banu Kayıcı (24), servis sürücüsü Ahmet Eraslan ve serviste bulunan 6 öğrenci ile 2 öğretmen yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen Abdullah Kayıcı kurtarılamadı. Polis memuru Abdullah Kayıcı'nın Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı ve eşi ve kızıyla birlikte memleketleri Ordu'nun Kabataş ilçesindeki ailesini ziyaret ettikten sonra görev yerine gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Durumu ağır olan Büşra Kayıcı ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kayıcı çiftinin Ordu'nun Kabataş ilçesinde defnedileceği öğrenildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı ve olayın ayrıntıları aydınlatılmaya çalışılıyor.

Tokat trafik kazası polis memuru