Tokat'ta cezaevinden çıkan adam eski eşini öldürdükten sonra intihar etti

TAKİP ET

Tokat Turhal'da 40 yaşındaki Ahmet Göktaş, 5 sene önce boşandığı eski eşi ve 3 çocuk annesi olan 33 yaşındaki Ebru Güneş'i henüz bilinmeyen bir sebepten aralarından çıkan tartışma esnasında tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti. Göktaş'ın yakın bir zamanda cezaevinden çıktığı ifade edildi.

40 yaşındaki Ahmet Göktaş, Tokat’ın Turhal ilçesinde, 33 yaşındaki eski eşi Ebru Güneş’i tabanca ile öldürdükten sonra intihar etti. Meydana gelen korkunç olay, Osmangazi Mahallesi Bilge Sokak’ta yaşandı.

ESKİ EŞİNİ BAŞINDAN VURARAK KATLETTİ

Ahmet Göktaş, 5 sene önce boşandığı eski eşi ve 3 çocuk annesi Ebru Güneş ile henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Göktaş, kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada yanındaki silahla Güneş’i kafasından vurdu. Güneş olay yerinde yaşamını yitirdi. Göktaş, aynı tabanca ile kendini vurarak intihar etti.

YAKIN BİR ZAMANDA CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından olay yerinde incelemelerde bulunuldu. Cansız bedenler, Turhal Belediyesine ait cenaze aracı ile Turhal Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Ayrıca, Göktaş’ın yakın bir zaman önce cezaevinden çıktığı ifade edildi.

Tokat Turhal kadın cinayeti