Tokat'ta asker töreninden dönen aileyi taşıyan minibüs kaza yaptı! 1 kişi öldü 5 kişi yaralı

TAKİP ET

Tokat'ta yemin töreninden dönen asker ailesinin içinde bulunduğu minibüsle bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 72 yaşındaki Bayram Çoban hayatını kaybetti. Yaşanan kazada 5 kişi ise yaralandı.

72 yaşındaki Bayram Çoban Tokat’ta minibüs ile bir otomobilin çarpıştığı kaza sonucu hayatını kaybetti. Meydana gelen kaza, saat 15.30 sularında Tokat- Sivas kara yolunun Artova Kavşağı yakınlarında yaşandı.

MİNİBÜS İLE BİR OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Sivas’ta askerlik vazifesini yapmakta olan çocuklarının yemin töreninden dönen ailelerin içinde bulunduğu, Hasan Çoban’nın kontrolünde bulunan 52 M 5512 plakalı yolcu minibüsü, karşı yönden gelmekte olan 38 yaşındaki Abdulkadir Bütün’ün kontrolünde bulunan 60 AL 785 plakalı otomobil ile çarpıştı.

KAZA SONUCUNDA 1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ 5 KİŞİ YARALANDI

Kaza nedeniyle minibüste yer alan 72 yaşındaki Bayram Çoban can verirken, her iki araçta yer alan Hasan Çoban, Zübeyde Çoban, Kafiye Çoban, Abdulkadir Bütün ve Bülent Küçük ise kaza nedeniyle yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yoldaki başka sürücülerin olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri gönderildi. Yaralılar, olay yerine intikal eden ambulanslar ile şehirdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tokat sivas