Tokat'ta arkadaşlar arasındaki kavgada 16 yaşındaki Koray bıçaklanarak öldürüldü

TAKİP ET

Tokat'ta Karşıyaka Mahallesi'nde Geksi Caddesi'nin 1. sokağında meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan kavgada 16 yaşındaki genç Koray Belene, hayatını kaybetti. Göğsüne saplanan bıçak darbesiyle yere yığılan genç, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Yaşanan trajik olay sonrasında polis, olaya karışan iki genci, E.T.Ş. (16) ve A.S.'yi (16) yakaladı.

Saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, Karşıyaka Mahallesi'nin sessiz sokakları birden gergin bir atmosfere büründü. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma, hızla şiddetli bir kavgaya dönüştü. Ne yazık ki, tartışma kavgayı bıçaklarla sonuçlandı ve genç Koray Belene, hayatının baharında acımasızca kaybedildi.

İhbar üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Koray Belene'yi Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne taşıdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç yaşamını yitirdi. Gencin ailesi ve yakınları büyük bir acı ve şok içinde kaldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda kavgada yer aldığı belirlenen E.T.Ş. ve A.S. isimli iki genci yakalamayı başardı. Gözaltına alınan şüpheliler, adli makamlara teslim edildi.

Gerginlik ve şiddetin maalesef herkesin güven içinde yaşamasını engellediği bu tür olaylarda, toplumsal bilincin ve farkındalığın arttırılması büyük önem taşıyor. Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle, genç Koray Belene'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Tokat ölüm haberi bıçaklı kavga