TOGG ikinci el sektörünü etkiledi! 'Togg alacağım için satılık'

TAKİP ET

Togg, Cumhuriyet'in 99'uncu yıl dönümünde ilk aracını banttan indirdi ve seri üretim süreci başlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şubat ayında satışların başlayacağını işaret etmesiyle ikinci el araba satış sitelerinde 'Togg alacağım için satılık' başlığıyla ilanlar görülmeye başladı.

Yerli otomobil Togg'un ilk üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinle açıldı. Etkinlikte ilk elektrikli araç olacak olan C-SUV modeli de seri üretim bandından inerek sergilendi.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün seri üretim bandından çıkan araçların test ve sertifikasyon süreçleri başlıyor. Avrupa yollarının da tozunu attıracağı için yeterlilik sertifikasına sahip olacak. 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarımızda göreceğiz. Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız bir şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Satış işini dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdik. Vatandaşlarımız şubatta ön satış siparişlerini verebilecek" ifadelerini kullandı.

FİYAT NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Togg'un fiyatına ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Togg'un fiyatına piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz. Mart ayı sonunda piyasaya çıkacak ürünün fiyatını bugünden vermek mümkün değil. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg'un fiyatı da açıklanacaktır" dedi.

"TOGG ALMAK İÇİN SATILIK"

Togg'un tanıtılması ve ayrıntılarının sergilenmesi ile kinci el araç ilanlarında, Togg alacaklarını ve nakit paraya ihtiyaç duyduklarını ifade eden kullanıcılar gözükmeye başladı.

TOGG gemlik Yerli Araba