Tıra çarpan otobüsü küle döndü: 3 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı

TAKİP ET

Tarsus-Pozantı Otoyolu'nda meydana gelen kaza, Damlama bölgesinde askeri personel ve mültecileri taşıyan 21 BA 884 plakalı otobüs, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle aynı yönde hareket halinde ilerleyen 31 AEK 926 çekici plakalı tır ile arkadan çarpıştı. Kaza neticesinde ilk tespitlere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 37 kişi ise kazada yaralandı. 

Gaziantep'ten çıkış yaparak Edirne istikametine doğru hareket halinde bulunan ve Uğur Kaplan kontrolündeki, askeri personel ve mültecileri taşıyan otobüs Tarsus-Pozantı Otoyolu'nda, Ramazan Sayıl kontrolünde bulunan tıra arkadan çarpmasının sonucunda kaza yaptı. Kazanın ardından otobüs alevlere teslim oldu. 

DAKİKALAR İÇİNDE OTOBÜS KÜLE DÖNDÜ 

Alevlerin çok geçmeden otobüsün her yerine yayıldı. İhbarın ardından olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin müdahalesiyle birlikte yanan otobüs başarı ile söndürdü. 

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ 37 KİŞİ YARALANDI 

İlk tespitlere göre elim kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 37 kişi ise kazada yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi gönderildi. İtfaiye ekipleri kaza alanında soğutma çalışmasını sürdürdü. 

 

kaza otobüs yangın