TIR ile Otomobil Kafa Kafaya çarpıştı: 3 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Ordu'nun Akkuş ilçesinde meydana gelen feci kaza, 3 kişinin hayatını kaybetmesine ve 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazada, sisli havada kafa kafaya çarpışan TIR ile otomobil, acı bir tabloya yol açtı.

Kaza, sabah saatlerinde Yukarıdüğencili Mahallesi İkizoğlu mevkisinde meydana geldi. 52 ACA 224 plakalı TIR'ı yöneten Necmi Ş., ile 52 AED 730 plakalı otomobili süren Samet Kocakoç'un yolu, sisli havada virajlı bir yolda kesişti ve feci bir çarpışma yaşandı. Çarpışma sonucu otomobil, yolun kenarına savruldu.

Kazada, otomobil sürücüsü Samet Kocakoç (22) ve yanındaki yolcular Mustafa Kocakoç (56) ile Güllü Kocakoç (50) maalesef yaşamlarını yitirdi. Kazada aynı otomobilde bulunan İsmail Kocakoç (32), Halime Tonkal (58) ve Abdurrahman Tonkal (8) ise yaralandı.

Olayın haber alınması üzerine bölgeye jandarma ve bir dizi ambulans ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi'ne taşındı ve tedavi altına alındılar. 

Kaza sonrası TIR şoförü Necmi Ş. gözaltına alınırken, kaza hakkında detaylı bir inceleme başlatıldı. Bu acı kaza, bölgedeki otoyolu ve trafik güvenliğini gözden geçirmeye dair daha fazla soru işareti yaratırken, aileler ve yakınlarının acısı ise derinleşiyor.

Ordu trafik kazası ölüm haberi