Tıklanma Rekorları Kırdı! Parkta Cinsel İlişkiye Giren Çift Kendi Videolarını Çekerek İnternete Yükledi

TAKİP ET

İspanya'da ünlü olan Ulusal Park'ta çekilen ve sadece 13 dakika olan cinsel içerikli video ülkeyi ayağa kaldırdı. Cinsel içerikli videoyu çekerek internete yükleyen çifte para cezası verileceği öğrenildi.

İspanya’da ünlü olan Ulusal Park’ta çekilen ve sadece 13 dakika olan cinsel içerikli video ülkeyi ayağa kaldırdı. Cinsel içerikli videoyu çekerek internete yükleyen çifte para cezası verileceği öğrenildi.

Olay, İspanya’da ünlü olan Ulusal Park’ta meydana geldi. İspanyol bir çiftin cinsel ilişkiye girdikleri anları kendi imkanlarıyla videoya çekerek internete yükledikleri öğrenildi. Ülkede büyük ses getiren bu olay için çifte para cezası uygulanacağı konuşuluyor.

VİDEO TIKLANMA REKORU KIRDI

Videonun çekildiği parkın oldukça bilinen bir park olduğu ancak çiftin video çektiği anlarda kimsenin görmemesi şaşkınlık yaratırken cinsel ilişkiye girdikleri anları videoya çekerek internete yükleyen çiftin videosunun 140 bin defa görüntülendiği öğrenildi.

VİDEO 13 DAKİKA

Alınan bir diğer bilgilere göre çift, çektikleri bu videoyu popüler olan bir cinsel içerikli film sitesine yükledi. Ülkede oldukça bilinen ve ziyaretçi akınına uğrayan parkta bu videoyu çeken cesur çiftin videosunun süresinin 13 dakika olduğu öğrenildi.

ŞİKAYET YAĞDI

Çekilen videoda yer alan çiftin kimliklerinin henüz tespit edilemediği belirtildi. Çekilen cinsel içerikli videoya çok sayıda kişiden şikayet yağdığı öğrenildi. Yetkililer söz konusu çiftin kimliklerinin tespit edilmesi için çalışma başlatırken çifte para cezası kesilmesi bekleniyor. Ayrıca bu durum ülkede ilk kez rastlanan bir durum değil. Daha önce de açık havada çok sayıda cinsel içerikli videolar çekildiği biliniyor. 

 

Dünya haberleri İspanya Cinsel ilişki Video