TGRT'de Canlı Yayında Skandal! Spiker, TSK'nın PKK'ya Düzenlediği Operasyonu Sunduktan Sonra Kahkahalarla Gülmeye Başladı

TAKİP ET

TGRT Haber sunucusu Ela Rümeysa Cebeci, TSK'nın PKK'ya yönelik olarak düzenlediği operasyonun haberini sunduktan sonra bir anda cep telefonunu eline alarak kahkahalarla gülmeye başladı. Sunucu, reji ekibinin haberin görüntülerini girdiğini düşündü.

TGRT Haber sunucusu Ela Rümeysa Cebeci, TSK’nın PKK’ya yönelik olarak düzenlediği operasyonun haberini sunduktan sonra bir anda cep telefonunu eline alarak kahkahalarla gülmeye başladı. Sunucu, reji ekibinin haberin görüntülerini girdiğini düşündü. 

Dün gece TGRT Haber’de yaşanan bir canlı yayın kazası güne damga vurdu. TGRT haber sunucusu Ela Rumeysa Cebeci, gece 02.20 sularında haberleri sunarken TSK'nın Güneydoğu'da PKK terör örgütüne yönelik operasyonunu anlattı. Haberi sunan spiker, reji ekibinin görüntüleri girdiğini düşünerek cep telefonunu eline aldı ve bir anda kahkaha atmaya başladı. Haber spikeri gülmeye devam ederken, bu görüntülerin canlı yayına verildiğini fark edince de neye uğradığını şaşırdı. 

 

TGRT haber canlı yayın canlı yayın kazası TGRT Haber sunucusu Ela Rümeysa Cebeci Rümeysa Cebeci kimdir