TFF Başkanvekilinden Son Dakika Demirören Açıklaması: "İstifa Etmeyi Düşünmüyor!"

TAKİP ET

TFF'nin Başkanvekili olan Ali Dürüst TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Dürüst, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in istifa etmeyi düşünmediğini belirtti.

TFF’nin Başkanvekili olan Ali Dürüst TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Dürüst, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in istifa etmeyi düşünmediğini belirtti.

Son günlerde oldukça büyük tepkiler alan ve en son A Milli takımın 2018 Dünya Kupası’ndan elenmesinin ardından tepkilerin odağında kalan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in istifa edeceğine dair haberler yayılmaya başlamış ancak Demirören’den net bir açıklama gelmemişti. TFF Başkanvekili Ali Dürüst konu ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve istifa iddialarına son noktayı koydu.

‘TEK GÖREVİMİZ A MİLLİ FUTBOL TAKIMI DEĞİL’

TFF Başkanvekili Ali Dürüst yaptığı açıklamada, "Biz görevimizin başındayız. Milli takım tabii ki hepimizi üzdü ancak bizim tek görevimiz A milli futbol takımı değil. Önemli projelerimiz ve önemli görevlerimiz var. Mücadeleye devam edeceğiz. Tenkitler de olacak tabi doğal olarak ve bunlardan ders alacağız. Yüzlerce, binlerce maç oynanıyor, dediğim gibi sadece maçlar değil, 'Türkiye Futbol Oynuyor' gibi bir projemiz var ki bu sadece bir tanesi. O projeler ve görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

‘İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYOR’

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in istifa iddiaları hakkında da konuşan Dürüst, Başkan’ın istifa edeceğine dair hiçbir duyum almadığını ve sürekli yakınında olan kişilerden biri olarak istifa edeceğine dair bir hissiyat almadığını da belirtti.

 

TFF Başkanvekili son dakika açıklama TFFBaşkan Yıldırım Demirören istifa istifa edecek mi Milli takım Ali Dürüst