Teslim Olan Teröristler Anlattı! Kandil'de 2 Tecavüz, 5 İnfaz

TAKİP ET

Kuzey Irak'ta bulunan terör kamplarından kaçan ve geçtiğimiz temmuz ayında Şırnak Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan 42 yaşındaki PKK'lı terörist K. Jinda ve 39 yaşındaki D. Delila kod adlı kadınlar verdikleri ifadede PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın sapık ilişkilerini ve infazlarını gözler önüne Serdi.

Terör örgütü PKK adam koşarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristler örgütün içerisindeki kirli yüzleri bir kez daha anlatmaya devam etti. Temmuz ayında terör örgütü PKK’dan kaçarak Şırnak’ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan iki kadın terörist Verdikleri ifadede Karayılan'ın her gün bir başka kadınla ve çocuk yaştaki kızlarla sapık isteklerini tatmin ettiğini, Kendisine karşı koyanları ya tecavüze uğradığını ya da hemen infaz edildiğini söyledi. 

İKİ KIZA TECAVÜZ ETTİ

PKK dan kaçarak itirafçı olan iki kadın terörist 2017 yılının Ocak ayında Bole kampını ziyaret eden Karayılan'ın Paperin ve Helin kod adlı iki terörist kızı yanına aldığını ve 3 gün sonra kızları kampa geri gönderdiğini anlattı. Kadın teröristler Pampa Geri Gelen kızların Karayılan'ın kafalarına silah dayayarak kendilerine tecavüz ettiğini söylediğini itiraf etti. 

TECAVÜZE DİRENENLER İNFAZ EDİLDİ

Güvenlik güçlerine verdikleri ifadede her şeyi itiraf eden kadın terörist var yaşanan Bu olaydan kısa süre sonra Sara Tolhindan kod adlı Sakine Taş’ın tecavüze direndiği için karayılan tarafından odasında infaz edildiğini anlattı. 2017 yılının Şubat ayında böyle kampına Yenidoğan giden Murat Karayılan'ın tecavüz ettiği Megrican Atsız ile bu olayı kamptakilere anlatan Kahraman Kave ile Firaz Amed kod adlı Berzan İmdat'ı Saçlarından tutarak kalabalığın önünde diz çök sürdüğünü söyledi. Teslim olan teröristlerin kafasına göre Karayılan 70 servisinden önünde 'hakkımda konuşmanın cezası ölümdür' diyE Ordu daha sonra siyah sekerek dörtgeni başlarından vurdu. Teslim olmanın kadın teröristler infaz edilen 5 teröristi tutuklu bulundukları cezaevinde ağlayarak fotoğraflarından teşhis etti. Örgüt ise infaz edilen 5 teröristin SSK'nın Kamile yönelik hava operasyonlarında öldürüldüğünü iddia ederek kendi infazlarını askerin üzerine attığı öğrenildi. 

 

PKK murat karayılan sapık infaz tecavüz son dakika