Teslim Olan Kadın Teröristlerin İtirafları Kan Dondurdu

TAKİP ET

Terör örgütü PKK'dan kaçarak Türk Silahlı kuvvetlerine teslim olan kadın teröristlerin itirafları kan dondurdu.

Terör örgütü PKK’dan kaçarak  güvenlik güçlerine teslim olan F.T. adlı terörist, Terör örgütünün içerisinde kadın olmanın zorluklarını anlatarak üst düzey örgüt mensuplarının tamamen kendi sapkın istekleri doğrultusunda cinsel ilişki yaşadıklarını birçok defa şahit olduğunu itiraf etti.

Terör örgütü PKK içerisinde özellikle Sözde örgüt elebaşlarının sürekli kadınların peşinde olduğunu kadınlara ve çocuklara taciz etmeye çalıştıklarını ve sürekli sapkın filmler izlediklerini bu durumu tüm kadın teröristleri çok rahatsız ettiğini ve bu nedenle de kaçışların giderek arttığını söyledi.

“Sapıklığa karşı koyanlar cezalandırılıyor”

Sözde Orbit liderlerinin kadın teröristleri cinsel isteklerine karşı çıkmaları ya da kabul etmemeleri halinde Ajan olarak suçladıkları ya da benzer şekilde insanlarla teşhir ederek sonunda cezalandırdıklarını da anlattı.

“Ahlaksız motivasyon”

Kadın terörist ifadesinin devamında cinselliğin Sözde liderler için bir ayrıcalık olduğunu belirterek Bu durumun alt düzey erkek teröristler için gizliden bir motivasyon aracı olarak kullanıldığını bu beklentilere hevesle saat alamayacakları eylemlere gönderildiklerini itiraf etti. 

son dakika pkk itiraf son dakika haberi