Teslim Olan Kadın Teröristler, PKK'daki Paniği Bir Bir İtiraf Etti!

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce sınır içinde resimleri dışında yürüttüğü başarılı operasyonlarla PKK'lı teröristler adeta gözü açılmıyor. Son aylarda devam eden operasyonlar kapsamında onlarca terörist teslim oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce sınır içinde resimleri dışında yürüttüğü başarılı operasyonlarla PKK'lı teröristler adeta gözü açılmıyor.  Son aylarda devam eden operasyonlar kapsamında onlarca terörist teslim oldu. 

TSK’nın kararlılık içerisinde yürüttüğü operasyonlarda birçok yerleşim yeri Teröristlerden temizlenirken operasyonlar bu defa kırsala yöneltildi. Kırsalda güvenlik güçlerinin operasyonlarında çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi çok sayıda terörist teslim oldu.

6 AYDA TESLİM OLAN TERÖRİST SAYISI 103
Son 6 ayda sadece Şırnak’ta etkisiz hale getirilen terörist sayısının 41 teslim olan terörist sayısının 803 olduğu öğrenildi.  Güvenlik güçlerine teslim olan G.B (18), G.K (24) ve Z.E (24)  simli kadın teröristler Lisesi Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'nda ifade verdi.  Kadın teröristler ifadelerinde terör örgütü PKK'nın güvenlik güçlerinin kararlı operasyonları nedeniyle büyük panik yaşadığını söyledi.

"GERÇEKLERİ GÖRDÜM, PİŞMAN OLDUM"
 14 Yaşında terör örgütüne katıldığını söyleyen 18 yaşındaki GB isimli terörist 4 yıldır terör örgütü adına faaliyet gösterdiğini bu süreçte yaşadığı ve Gördüklerinin ardından dağda Çektirilen fotoğraflarını gerçeği yansıtmadığını belirterek,  "O pozları verenler samimi değil. Çünkü her şey öyle değil. Özellikle geçen yıl Besta'da bir intihar yaşandı, o intihar beni çok etkiledi. Çünkü örgütü eleştiremiyorsun, bir yanlış varsa dile getiremiyorsun. Bu nedenle kendi canından bıkan insanlar oluyor. Gerçekleri gördüm pişman oldum. Oraya giden herkes pişman oluyor. Alt üst ilişkilerinde yönetim her istediğini yapıyor, haktır ama yapıya yaptırtmıyor. Yönetim yapınca kimse onlara bir şey demiyor kendilerini kamufle ediyor ama biri yapınca kıyametler kopuyor." ifadelerini kullandı.

 

son dakika haber PKK teslim olan teröristler itiraf son dakika haberi