Teröristten Cephanelik İtirafı! Mehmetçik'ten Etkilenerek Anlattı, Toprak Altından Bunlar Çıktı

TAKİP ET

Afrin'de Zeytin Dalı Harekatının son bulmasının ardından bölgedeki patlayıcı arayışları ve güvenli bölge sağlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak bir teröristin Türk güvenlik güçlerinin Afrin halkına gösterdiği şefkatten etkilenerek önemli itiraflarda bulunan bir terörist toprak altına gömülü olan çok sayıda silah ve mühimmatı ortaya çıkardı.

Afrin’de Zeytin Dalı Harekatının son bulmasının ardından bölgedeki patlayıcı arayışları ve güvenli bölge sağlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak bir teröristin Türk güvenlik güçlerinin Afrin halkına gösterdiği şefkatten etkilenerek önemli itiraflarda bulunan bir terörist toprak altına gömülü olan çok sayıda silah ve mühimmatı ortaya çıkardı.

Afrin bölgesinde güvenlik güçlerinin bölge halkının tam güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor. Bölgede yakalanan bir teröristin verdiği ifadeler doğrultusunda bir evin bahçesinde ve müştelimatında toprağa gömülmüş olan çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Yakalanan terörist Türk güvenlik güçlerinin bölge insanına gösterdiği şefkatten ve bölgede aralıksız olarak devam eden insani yardımdan etkilendiğini söyleyen teröristin bu durum karşısında güvenlik güçlerine yardım etme kararı verdiği ve yaptığı itiraflarla mühimmatları ortaya çıkardığı öğrenildi.

İTİRAF SONUCUNDA CEPHANELİK ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik güçleri tarafından yakalanan teröristin yaptığı itiraf sonucunda Mabatlı’ya bağlı olduğu belirtilen Anbarlı köyünde Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Teşkilatı ve Özgür Suriye Ordusu tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda bir evin bahçesine gömülmüş olan çok sayıda silah ve binlerce hafif silah mühimmatı ve patlayıcı bulundu.

 

Mehmetçik Terörist Afrin Şefkat İtiraf Zeytin Dalı Mühimmat Silah