Teröristten Çarpıcı İtiraf! Örgüte HDP Sayesinde Katılmış!

TAKİP ET

PKK terör örgütünün elinden kaçan bir terörist itiraflarıyla şaşırttı. Örgüte elemanın bir anlamda HDP tarafından ve yöneticilerinin bilgisi dahilinde yapıldığı öğrenildi.

Terör örgütüne ait kamplarda iki yıl bulunan terörist bir fırsatını bulunca örgütten kaçarak güvenlik güçlerine sığındı. Güvenlik güçlerine yapmış olduğu itiraflarda büyük şaşkınlığa sebep oldu. HDP ile PKK arasında görüşmelerin sık sık yapıldığı ve bu görüşmelere ek olarak partinin örgüte sürekli olarak eleman kazandırdığını, kendisinin de bu sayede örgüte katıldığını anlattı.

Terör örgütünde yaşanan karanlık olayları gün yüzüne çıkartırken yapılan katliamlarda kadın erkek, çocuk, sivil demeden bir ayrımın bulunmadığını anlattı. Örgüttü iki yıl boyunca kalan teröristin HDP aracılığı ile örgütle tanıştığını ve kendisine çok farklı yansıtıldığını dile getirdi. 

DAĞA HDP SAYESİNDE GİTMİŞ

Ailesinde yaşanan baskılar nedeniyle 15 yaşında örgüte katılmaya karar veren terörist bunun için HDP ile görüşmüş. Kırsala gitmek istediğini anlatmış. Ardından numara bırakmasını ve arayacaklarını söylemişler. Aradan geçen bir sürenin ardından kendisini partinin aradığını ve yetkililerle birlikte dağa gittiğini anlattı. 

Terör örgütü yöneticileri ile zaman zaman HDP yöneticilerinin bir araya geldikleri ve görüştüklerini anlattı. Örgütün tam bir bataklık olduğunu söyleyen terörist bataklıktan kurtulmanın son derece zor olduğunu söyledi. Çaresizlik içinde aile baskısı olan, şiddet gören ve daha pek çok kötülüğe maruz kalan kişilerin kaçmak için örgüte sığındıklarını ancak daha büyük bir bataklık içerisine girdiklerini anlattı. 

hdp pkk itiraf