Teröristlerden Şok İtiraf Geldi!

TAKİP ET

Batman Valisi tarafından yapılan açıklamalar sonrasında teröristlerin telsiz konuşmalarını deşifre ederken konu hakkında ilginç konuşma ve itirafların ortaya çıktığı ifade edildi.

Batman Valisi tarafından yapılan açıklamalar sonrasında teröristlerin telsiz konuşmalarını deşifre ederken konu hakkında ilginç konuşma ve itirafların ortaya çıktığı ifade edildi. 

PKK terör örgütü ile mücadele hız kesmeden devam ederken yapılan son operasyonlarla birlikte teröristler arasında meydana gelen telsiz konuşmalarının ortaya çıktığı belirlendi. Batman Valiliği tarafından yapılan bir toplantının ardından bölgede devam eden terör operasyonları hakkında da bilgi verildiği öğrenildi. 

Geçtiğimiz günlerde bölgede operasyona giden askerlere karşı kurulan hain tuzak sonrasında 8 asker şehit olmuştu. Olayın ardından bölgede operasyonların artırıldığı öğrenildi. Şehit askerlerin ardından kanlarının yerde bırakılmaması için gerekli çalışmaların devam ettiği ifade edildi. Bölgede terör örgütünü destekleyen, yardım eden ve savunan kim varsa gerekli cezaların verilmesi için operasyonların devam ettiği bir kez daha dile getirildi. 

TERÖRİSTLERİN İTİRAFLARI TELSİZE YANSIDI

Bölgede tek bir terör örgütü üyesi kalmayıncaya kadar mücadelenin durmadan devam edeceği mesajı verildi. Yapılan operasyonlar sonrasında bölgede bulunan teröristlerin telsiz konuşmaları da paylaşıldı. Teröristlerin bu süreçte yapılan operasyonlardan son derece korktukları ve korkularının konuşmalara da yansıdığı bir kez daha gözler önüne serdi. Vali tarafından yapılan açıklamalarda 'Bölgede operasyonlar sonuna kadar devam edecek. Bölgede tek bir teröristin dahi kalmaması için çalışıyoruz. Konuşmaları geliyor ve aslında büyük bir karamsarlık içinde olduğunu görüyoruz. Teröristler birbirlerine öldük, bittik perişan olduk şeklinde konuşuyorlar.' ifadelerini kullandı.

batman terörist konuşmaları pkk telsiz konuşmaları şok itiaf