Teröristlerden Şok İtiraf! Bebekleri Satıyorlarmış!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde teslim olan bir kadın teröristin itirafları kan dondurdu. Örgütte tecavüz sonucunda doğan bebeklerin Avrupa'ya satıldıklarını itiraf etti.

Geçtiğimiz günlerde teslim olan bir kadın teröristin itirafları kan dondurdu. Örgütte tecavüz sonucunda doğan bebeklerin Avrupa'ya satıldıklarını itiraf etti. 

24 Eylül tarihinde gerçekleştirilen bir terör operasyonu sonrasında PKK'lı terörist bir kadın teslim olmuştu. Kadın teröristin bu süreçte sorgulaması devam ederken vermiş olduğu ifadelerde kan donduran açıklamalar yapması terör örgütünün karanlık yönünü bir kez daha ortaya çıkardı. Kadın terörist Suriye'de de bulunduğu ve pek çok eylemde aktif olarak yer aldığını itiraf etti. 

Terör örgütünün karanlık yönünü bir kez daha gözler önüne seren kadın teröristin örgüt içerisinde dönen dolapları anlatması bir kez daha şaşkınlığa sebep oldu. Örgüt içerisinde şiddetin, uyuşturucunun, tecavüzün ve daha pek çok karanlık olayın yaşandığı kadın terörist tarafından birebir anlatıldı. 

TERÖRİSTLER BEBEKLERİ SATIYORMUŞ!

Teslim olan terörist kadın polise vermiş olduğu ifadesinde kan donduran açıklamalarda bulundu. Suriye'de bulunduğu sırada bölgede gittikleri bir hastanede kendisi gibi terörist olan bir kişinin tecavüzüne uğradığını ve bu tecavüz sonrasında hamile kaldığını anlattı. Bebeği aldıramayan kadın terörist doğumu gerçekleştirdikten sonra örgüt tarafından verilen bir karar sonrasında bebeğinin Avrupa'ya para karşılığında satıldığını anlattı. Bir süre bunalımdan çıkamayan kadın teröristin moralinin düzelmesi için üst düzey bir kadın teröristin yanında görevlendirildiğini anlattı. Bir süre sonra yaşananlara dayanamayan kadın terörist örgütün kendisine dayattıklarını reddettiğini ve güvenlik güçlerine teslim olduğunu anlattı. 

pkk tecavüz bebekleri satıyorlarmış