Teröristlerden Kan Donduran İtiraf! Yaralı Kadına...

TAKİP ET

PKK terör örgütünden kaçan kadın teröristlerin yaptıkları kan donduran itiraflarda örgüt içerisinde işkence ve sapkınlığın ne boyutta olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Terör örgütü PKK'nın elinden çeşitli yollarla kaçan ve güvenlik güçlerine sığınan kadın teröristler örgüt içerisinde sapkınlığın ne kadar gerçek olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiler. Kadın teröristler örgüt içerisinde her teröristin istediği kadın cinsel istismarda bulunduğunu, bu sebeple pek çok kadın teröristin hamile kalmasından dolayı infaz edildiği ortaya çıktı.

Güvenlik güçleri tarafından Doğu Anadolu Bölgesi'nde aktif olarak devam eden terör operasyonlarına ek olarak pek çok terörist örgütün gerçek yüzünü gördüğü için teslim olmaya başladı. Güvenlik güçlerine sığınan teröristler itirafları ile adeta kan dondurdu. Örgüte nasıl kandırılıp kaçtıklarını anlatan teröristler örgüt içerisiNde sapkınlık ve pek çok işkencenin yer aldığını anlattı. 

YARALI KADINA TECAVÜZ ETMİŞLER

Geceleri soğuk havalarda mağaralarda kalan teröristlerin ısınmak için sürekli birbirlerine temas halinde yattıklarını anlatan kadın teröristler bu esnada örgüt içerisinde çok sayıda tecavüzün olduğunu anlattı. Bir yaralı kadın teröristin ise savunmasız bir şekilde yattığı sırada başka bir terörist tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı. 

Yaralı kadın teröristin bu esnada kendisini savunacak gücü olmadığı için başına gelenleri kabullenmekten başka bir şansının olmadığı, teröristlerin örgüt içerisinde satılık bir köle gibi muamele gördüğü belirlendi. Kadın teröristlerin özellikle terörist ele başlarının her dediğini yapmak zorunda oldukları belirlendi. 

pkk tecavüz yaralı kadın