Teröristlerden Kalleş Plan! Cesetleri Toplayarak Yaptıkları Hainliklerini Ortaya Çıkardı

TAKİP ET

Afrin'de Zeytin Dalı operasyonu tüm hızıyla devam ederken bölgede bulunan terör örgütü PKK ve PYD'nin ölen teröristlerin cesetlerini toplayarak üzerini taş ve topraklarla örttükleri ortaya çıktı. Bu hain plan sonucunda örgütten dağılmayı önlemek istedikleri belirlendi.

Afrin’de Zeytin Dalı operasyonu tüm hızıyla devam ederken bölgede bulunan terör örgütü PKK ve PYD’nin ölen teröristlerin cesetlerini toplayarak üzerini taş ve topraklarla örttükleri ortaya çıktı. Bu hain plan sonucunda örgütten dağılmayı önlemek istedikleri belirlendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu birlikleri tarafından 28 Ocak 2018’de başlatılan Afrin Zeytin Dalı operasyonu bölgede tüm hızıyla devam ederken ÖSO birliklerinin ortaya çıkarttığı gerçekler teröristlerin hain yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı. Operasyon kapsamında büyük kayıplar veren terör örgütü PKK, PYD ve YPG’nin içlerinde öldürülen teröristlerin cesetlerini saklamak için üstlerine taş ve toprak örttükleri tespit edildi.

ÖSO GÜÇLERİ ORTAYA ÇIKARDI

Bölgede TSK ve ÖSO birliklerinin birlikte devam ettiği Zeytin Dalı operasyonu kapsamında büyük darbe alan ve kayıplar veren terör örgütlerinin içlerindeki kayıpları gizlemek ve örgüt içindeki dağılmaları engellemek için cesetleri bir araya toplayarak üstlerine taş ve toprak örttüklerini belirleyen ÖSO birlikleri terör örgütlerinin kalleş planını da ortaya dökmüş oldu.

ZEYTİN DALI OPERASYONU HAVADAN VE KARADAN DEVAM EDİYOR

TSK ve ÖSO birlikleri tarafından 28 Ocak 2018 tarihinde başlatılan Zeytin Dalı operasyonu bölgedeki PKK, PYD, YPG ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik olarak havadan ve karadan tüm hızıyla devam ediyor. Operasyon kapsamında uçaklar havadan teröristlere bomba yağdırırken obüs ve topçu birliklerde karadan operasyonlarını sürdürüyor.

 

Afrin Zeytin Dalı Teröristler Ceset ÖSO TSK