Terör Örgütüne Darbe! Adıyaman'da İki Terörist Öldürüldü!

TAKİP ET

Adıyaman'da güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda 1 terörist ölü ele geçirilirken bir terörist sağ olarak ele geçirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kömür Beldesi ile kaş köyü arasındaki bölgede PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağladı.  Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bir terörist ölü ele geçirilirken bir terörist yakalandı. Bölgede kaçan iki teröristin yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

GRİ LİSTEDE ARANIYOR

Diğer yandan ölü olarak ele geçirilen teröristin kimliği belirlendi. Öldürülen teröristin İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan aranan teröristler listesinde gri kategoride yer alan ve örgütün sözlü Sorumlusu olan Zülfikar Kod Adı Yusuf Tunç olduğu belirlendi. Öldürülen teröristin annesi Şehriban Tunç onda Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı ve evinde yapılan aramada Yusuf Tunç ün yazdığı mektubun bulunduğu öğrenildi.

 

Adıyaman PKK operasyon yusuf tunç son dakika son dakika haberi