Terör Örgütüne Bir Darbe Daha! İki Sözde Sorumlu Öldürüldü

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı tarafından haftalık bilgilendirme açıklaması yapıldı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada üç Hendek operasyonları kapsamında bir haftada 2 Sözde üst düzey olmak üzere 35 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından haftalık bilgilendirme açıklaması yapıldı. İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada üç Hendek operasyonları kapsamında bir haftada 2 Sözde üst düzey olmak üzere 35 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

İçişleri Bakanlığı terör örgütlerine yardım ve yataklık yaptı ve örgütler ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle 445, uyuşturucu ve Kaçakçılık suçlarından 4307, düzensiz göçle Mücadele kapsamında ise 101 kişinin bir hafta içerisinde gözaltına alındığını belirtti.

İKİ SÖZDE ÜST DÜZEY ÖLDÜRÜLDÜ
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada son bir haftada yurt içinde düzenlenen operasyonlar kapsamında terör örgütünün de sözde üst düzey yönetici oldukları belirlenen 2 teröristin de aralarında bulunduğu 35 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
Ayrıntılar gelecek...

 

içişleri bakanlığı son dakika haftalık bilgilendirme açıklaması terör operasyonları PKK operasyon