Teoman: EYT bana da vurdu

TAKİP ET

Teoman, yeni çıkan karar ile birlikte, kendisinin de EYT'den yararlanabildiğini ifade etti. 

Eski açıklamalarının birinde "Emeklilik hayatı yaşıyorum" diye konuşan ünlü şarkıcı Teoman, magazin muhabirlerine yaptığı konuşmasında kendisine de EYT'den yararlanabileceğini ifade etti. 

55 yaşındaki ünlü şarkıcı, “Gündelik hayatımı çok aksatmamaya çalışıyorum. Boş boş oturmayı, arkadaşlarımla görüşmeyi ve spor yapmayı çok seviyorum. Serdar Ortaç ve ben, hemen hemen aynı şeyleri söylemeye başladık” ifadelerini kullandı. 

'EYT BANA DA VURDU' 

Şarkıcı yaptığı konuşmasının devamında, EYT, ile emekli olabileceğini dile getiren Teoman, “Herhalde yaş ile gelen şeyler bunlar. Emeklilik de kötü herhalde ama EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) bana da vurdu" şeklinde konuştu. 

'BEN YARI EMEKLİYİM' 

Ünlü sanatçı eski yaptığı konuşmalarının birinde konuya ilişkin konuşmuş ve, "Emekli hayatı yaşıyorum. Ben yarı emekliyim, sadece vereceğim konserleri ikiye böldüm. Hayatımın hiçbir şeyinden feragat etmedim. Öyle boş boş dolaşıyorum, az film seyrediyorum ve daha çok kitap okuyorum. Artık ben kendime bir 'tembellik kariyeri' yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

EYT Teoman Emeklilik