Temizlik Benim İşim ne zaman başlıyor? Temizlik Benim İşim yeni sezon tarihi belli oldu mu?

TAKİP ET

Ekranların en farklı formattaki yarışması olan Temizlik Benim İşim'in yeni sezonu için geri sayım heyecanlı bir şekilde başladı.

Ekranların en farklı formattaki yarışması olan Temizlik Benim İşim’in yeni sezonu için geri sayım heyecanlı bir şekilde başladı. Temizlik sevgisiyle milyonların kalbini fetheden Kadir Ezildi’nin mükemmel enerjisiyle ekranrala gelen Temizlik Benim İşim’in yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İşte Temizlik Benim İşim’le ilgili tüm merak edilenler…

Temizlik Benim İşim Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Kadir Eildi’nin eğlenceli ve enerji dolu sunumuyla ekranlara gelen ve yarışmalar arasında en farklı formata sahip olan Temizlik Benim İşim’in yeni sezonu 31 Ağustos 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor. Sevilen yarışma 31 Ağustos 2020 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 14.00’da FOX TV ekranlarında olacak.


10 Bin Liralık Ödül İçin Yarışacaklar

Hafta içi her gün yepyeni yarışmacılarla yoluna devam edecek olan programda yine temizlik dendiğinde ilk akla gelen sempatik sunucu Kadir Ezildi’nin de yardımıyla en kirli evler bile pırıl pırıl olmaya devam edecek.
Yarışmacılar yeni sezonda da 10 bin liralık büyük ödül için kıyasıya bir mücadele verecek.


Kadir Ezildi Kimdir?

19 Mart 1995 tarihinde dünyaya gelen Kadir Ezildi, annesi ve kardeşiyle beraber yaşıyor. Haftanın en az 3 günü dip köşe temizlik yaptığını belirten Kadir Ezildi aslen Konyalı. Obsesif Kompülsif teşhisi konan Kadir Ezildi’nin yalnızca evi değil oturduğu apartmanın da temizliğini yaptığı biliniyor. Oğlunun temizlik takıntısı sebebiyle sürekli tedirginlik içinde olduğunu söyleyen annesi ise bu durumdan oldukça şikayetçi. Sosyal medyada da fenomen haline gelen ve FOX TV ekranlarında sunduğu Temizlik Benim İşim adlı programdaki sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Kadir Ezildi, sosyal medya hesabından sık sık ev hallerini ve günlük yaşantısını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.
 

temizlik benim işim kadir ezildi