TEM Otoyolu'nda Trafik Kazası: Alev Alan Araçlar Yandı

TAKİP ET

Bolu TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametine seyir halinde olan üç araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazaya karışan araçlar kaza sonrasında alev alev yandı. Kazanın ardından TEM karayolunun İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

Bolu TEM Otoyolu’nun İstanbul istikametine seyir halinde olan üç araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazaya karışan araçlar kaza sonrasında alev alev yandı. Kazanın ardından TEM karayolunun İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

Bugün saat 14.30 sularında TEM Otoyolu Köroğlu Park mevkiinden İstanbul istikametine seyir halinde iken tır, kamyon ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Trafik kazasından sonra yola devrilen tır, sürücülerin ve yanındakilerin araçları terk etmesinden sonra aniden alev alarak yanmaya başladı. Tırın alev almasından sonra zincirleme trafik kazasına karışan diğer araçlarda yanmaya başladı. Trafik kazasını fark edenlerin yaptıkları ihbarla birlikte kaza mahalline sevk edilen çok sayıdaki itfaiye ekibi, yarım saatlik bir çalışmadan sonra yanan araçları söndürdü.    

Her İki İstikamet Trafiğe Kapandı

Zincirleme trafik kazasından sonra TEM otoyolu İstanbul istikameti araç trafiğine kapatıldı. Ankara istikametinde de güvenlik önlemleri alan trafik ekipleri, yangın söndürülene kadar Ankara istikametinde trafik akışına izin vermedi. Yangın söndürüldükten sonra Ankara istikametinde trafik kontrollü olarak sağlanırken, soğutma çalışmalarının sürdüğü İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor. Araçların acil çıkışlardan Ankara istikametine yönlendirildiği öğrenildi.

TEM otoyolu trafik kazası zincirleme kaza İstanbul istikameti son dakika haberler