TEM Otoyolunda Katliam Gibi Kaza! Otobüs, Kamyon ve Otomobiller Çarpıştı Ortalık Kan Gölüne Döndü

TAKİP ET

Sakarya TEM Otoyolu Alancuma Mevkii'nde İstanbul istikameti yönünde feci bir kaza yaşandı. Yaşanan zincirleme kazada bir yolcu otobüsü, bir kamyon ve tam sekiz otomobil çarpışarak birbirine girdi. Yaşanan korkunç kazada çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

Sakarya TEM Otoyolu Alancuma Mevkii’nde İstanbul istikameti yönünde feci bir kaza yaşandı. Yaşanan zincirleme kazada bir yolcu otobüsü, bir kamyon ve tam sekiz otomobil çarpışarak birbirine girdi. Yaşanan korkunç kazada çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

ZİNCİRLEME KAZADA ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI

Olay, Sakarya TEM Otoyolu Alancuma Mevkii’nde bulunan İstanbul istikameti yönünde yaşandı. Yaşanan katliam gibi kazada, bir kamyon, bir otobüs ve sekiz otomobil feci şekilde çarpışarak birbirine girdi. Meydana gelen trafik kazası sonrası çevredeki vatandaşlar tarafından polis ve ambulans ekiplerine ihbar edilirken olay yerine itfaiye ekipleri de sevk edildi. 10 aracın karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi yaralanırken sağlık ekipleri yaralıların durumuna müdahale etti. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili yeni ayrıntılar gelecek.

 

tem otoyolu kaza zincirleme kaza otobüs kamyon otomobil feci kaza